Menu

Case Management

Casemanagement bij ziekteverzuim

Een verhoogde uitstroom naar de WIA kan een verhoging van de WGA-premie tot gevolg hebben. K-RAAD kan u van dienst zijn door middel van casemanagement. De casemanager van K-RAAD heeft als taak het ziekteverzuim te begeleiden en het proces te bewaken, met inachtneming van de wettelijke kaders om zo de instroom in de WIA te beperken maar nog liever om te voorkomen.

K-RAAD is van mening dat elk ziekteverzuim binnen u bedrijf direct moet worden aangepakt. De casemanager fungeert als de spin in het web tussen alle betrokken partijen van een zieke medewerker, bedrijfsarts, Arbodienst tot en met het UWV. De casemanager zorgt er voor dat de zieke medewerker begeleidt wordt en is verantwoordelijk voor het Re-integratieverslag (RIV). Het RIV wordt na 104 weken ziekten getoetst door het UWV.

De casemanager van K-RAAD adviseert en ondersteunt u als werkgever graag om door middel van preventieve maatregelen ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

K-RAAD heeft door haar contacten met het UWV en met arbeidsdeskundigen voortdurende toetsing van de actuele eisen van het UWV met betrekking tot casemanagement bij ziekteverzuim.

Als u gaat voor zekerheid en kwaliteit, zijn wij de juiste partner voor u.

 

 

 

 

 

Actief met verstand van zaken en hart voor de mens.